Stomerij Wasserij Feijenoord is een perfecte partner voor zakelijke klanten.
Wij bieden een hoogwaardige dienstverlening, gecombineerd met deskundige en klantvriendelijke service, tegen aantrekkelijke tarieven.

Omdat wij als geen ander begrijpen dat schoon en tot in de puntjes verzorgd textiel belangrijk is voor onze klanten en hun klanten. Stiptheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en échte ontzorging zijn daarbij de randvoorwaarden van onze dienstverlening.

Met onze Haal & Breng Service in de regio maken we het onze klanten graag gemakkelijk en nemen wij letterlijk het werk uit handen. In de regel leveren wij retour binnen 48 uur, in sommige gevallen binnen 24 uur.
Image

Zomaar 1 zorg minder.....

Als ondernemer heeft u het al druk genoeg, of het nu gaat om een horeca gelegenheid die zijn gasten zo goed mogelijk wilt ontvangen, een hotel met kritische slapers, een bedrijf waar uw werknemers het visitekaartje van de onderneming zijn of een sportclub waar de mensen zo professioneel mogelijk aan de eigen conditie willen werken.

Met de zakelijke oplossingen van Wasserette & Stomerij Feijenoord kunt u een zorg van uw lijstje afstrepen. Wij zorgen ervoor dat uw textiel altijd schoon is op de momenten die er voor u toe doen, en met de haal en brengservice hoeft u het alleen nog maar klaar te zetten en weer te ontvangen, binnen 48 uur.

Dit bespaart u frustratie, tijd in planning, en door de scherpe prijzen waarschijnlijk ook veel geld.
http://wasserijfeijenoord.nl/images/logo.png
Wilt u meer weten over de zakelijke oplossingen van Wasserette & Stomerij Feijenoord? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de zaken met u door te nemen.

Of....een extra omzet kans

U heeft al een bedrijf/winkel. Bijvoorbeeld een sigarettenshop, een drogist, bloemenzaak of een gereedschaps doe het zelf winkel......Waar veel van uw klanten uit de buurt langs komen.......En.....U wilt uw klanten in de watten leggen, maar het liefste ook aan hen verdienen. Wasserette & Stomerij Feijenoord biedt u nu de kans dit waar te maken.

Als innamepunt van was- en stomerij artikelen biedt u uw klanten een extra service; ze kunnen deze artikelen naast de deur, bij de sportclub of op een andere handige locatie afgeven, en de volgende keer dat ze er weer zijn mee terug naar huis nemen.

Meld u dus nu aan als innamepunt, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om dit door te nemen, en kunt u zo snel mogelijk starten
Wilt u een afspraak maken of meer informatie ontvangen?

Heeft u na het lezen van deze website nog vragen? Of wilt u een afspraak maken met één van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op, wij komen graag eens bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken onder het genot van een bakje koffie.

Voor vragen over zakelijke oplossingen kunt u een e-mail sturen naar verkoop@wasserettefeijenoord.nl